VINDEM-CUMPARAM CARTOFI

service-2
Traditia societatii este respectata de una din activitatile desfasurate si in prezent – comercializarea de produse agricole, în speţă cartofi de cultură.
În anul 2012 societatea a investit în tehnologie de refrigerare de cea mai înaltă calitate şi specializare pentru produse agricole, renovand şi retehnologizand o hală de depozitare cartofi cu un sistem de refrigerare KLIMTOP din Franţa. Acest sistem garantează asigurarea unei temperaturi echilibrate în cadrul depozitului de cartofi. Sistemul poate fi controlat şi ajustat prin Internet iar supravegherea se face atât vizual prin camere cu circut închis cât şi faptic de către agronomul angajat al societăţii.
Având în vedere standardele şi normele legale în vigoare, societatea a adoptat şi o metodă de depozitare ingenioasă şi anume amplasarea cartofilor în box paleţi, folosiţi adeseori în această industrie. Această depozitare asigură atât circularea adecvată a aerului cât şi eficienţa în manipulare.
Societatea achiziţionează cartofi de cultură atât din ţară cât şi din spaţiul european, în special din Polonia, care este renumită la nivel mondial pentru culturile sale de cartofi. Tipul, calibrul, soiul şi toate caracteristicile cartofilor sunt atent verificate şi sursele de furnizare sunt selecţionate, bazate pe considerente de trasabilitate, sustenabilitate şi numai însoţite de certificate sanitar veterinare care pot atesta la orice moment provenienţa şi calitatea cartofilor.
Comercializarea se realizează fie prin vânzări directe, sau la comanda altor societăţi, agenţi economici, unităţilor de alimentaţie publică, autorităţi şi instituţii publice, dar chiar şi prin licitaţii etc. Capacitatea de depozitare este de 960 tone – 1000 tone.
Cartofii se vand en gros catre alte societati, unitati de alimentatie publica si alti agenti comerciali. Cartofii sunt depozitati in hala cu echipament de refrigerare KIMPTOP (Franţa) în box paleţi AGRIBOX din lemn, care asigură păstrarea calităţii.
Contact depozit cartofi
Telefon : 0268/549346, Telefon : 0726/500800, office@depozitcartofi.ro