INCHIRIEM SPATII

service-3
Patrimoniul societăţii este reprezentat de o serie de imobile, construcţii şi terenuri din care o parte este destinata desfăşurării propriilor activităţi si partea majoritara este dedicată închirierii de spaţii comerciale şi spaţii industriale pentru alte societăţi.
Proximitatea de ieşire din oras spre Sibiu şi ieşirea spre Piteşti conferă un grad ridicat de mobilitate partenerilor de afaceri care fac livrări cu transport de mare tonaj. De asemenea societatea beneficiază de spaţii largi de parcare păzită cu tehnică AV şi paza umana. Vizavi de sediul societăţii se află şi un heliport care facilitează accesul oaspeţilor de seamă, investitorilor din alte ţări etc.
Platforma comercială AGROVIT SA din nordul oraşului, cu sediul social pe Sos Cristianului nr.11, este situata in vecinatatea altor platforme comerciale si ofera toate standardele moderne de desfăşurare de activităţi industriale şi/sau comerciale.
Închirierea se face in baza de contracte de locatiune incheiate conform legislatiei in vigoare. Spatiile variaza de la birouri de 20 mp pana la sute de metri patrati in hale multifunctionale. Inchirierea se poate face pe o perioada de la 1 an la maxim 5 ani. Pretul se stabileste in functie de suprafata inchiriata, de durata inchirierii, de bonitatea chiriasului si orice alte criterii obiective precum activitatea care va fi desfasurata.